På väg…

Imorgon har vi årsmöte med Sverige Segelfartygsförening (jag sitter i styrelsen som ledamot sen förra våren) och jag sitter uppe sent och fipplar med att fixa den här sidan innan min avresa… På onsdag åker jag mot Montreal i Kanada och alla vänner och familj som vill dela min resa kan följa min blogg här – med tiden hinner jag väl fixa upp den så att den är något presentabel! Detta blir den sista posten på svenska och jag tillägnar den några kvällsbilder från magiska Beckholmen… à bientôt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s