En dag med Sjöräddningen

I början på förra veckan stötte jag in i Helge ute på Beckholmen, Jag frågade om han skulle komma på skutmötet vi skulle ha på torsdagen. Han sa “Jag vet nånting roligare du kan göra på torsdag… åka svävare!”

Så vid 12tiden på torsdagen gav vi oss ut med Sjöräddningens svävare Torbjörn för att patrullera isarna. Isen låg spegelblank, här och var hade den spruckit, men det var fortfarande flera långfärdsåkare ute på tur. Efter en lunch på engångsgrillen stannade vi till utanför Solsidan för lite vila, och juste, sol. Sen fick jag till och med övningsköra lite svävare jag också, det var som att åka radiobil på is, i 30knop! :D

One thought on “En dag med Sjöräddningen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s